Aannemen is een vak “ons vak”.


Scherp calculeren is vanzelfsprekend. Bouwbedrijf H2 Soest is dan ook transparant en de lijnen zijn kort. Met de kennis en onze brede ervaring is het dan ook mogelijk om projecten snel en compleet in beeld te brengen voor een heldere calculatie en correcte uitvoering.


Bouwbedrijf H2 Soest kan daarbij vertrouwen op zijn partners en toeleveranciers. Voor ieder onderdeel van een project is de juiste partij, daar gaat het uiteindelijk om. Kostenbewust en innovatief werken is daarbij doorslaggevend. Dat is ook wat van Bouwbedrijf H2 Soest wordt verwacht. Logisch, het zijn de voorwaarden voor een succesvolle calculatie, realisatie en relatie met onze opdrachtgevers.
Onze Projecten.


Onze projecten variëren van kantoren, luxe woningen en onderhoud o.a. van gemeenten, scholen, woningbouw verengingen en onderhouds werkzaamheden voor V.V.E. (Vereniging Van Eigennaren).


Ook funderingsherstel behoord tot onze doelgroep en wij zijn er ook voor particulieren, klein schalig onderhoud.


Aandacht voor kwaliteit en controle over de bouwprocessen zijn kenmerkend voor onze aanpak. Daar kunnen alle betrokken partijen op vertrouwen bij de realisatie van de projecten.


Home Bedrijfsprofiel Organisatie Vacatures Nieuws Contact Sponsoring

Bouwbedrijf H2 Bouw Soest staat voor:

Betrouwbaarheid, flexibiliteit, Kostenbewust en innovatief werken.


Wij zijn er ook voor particulieren, klein schalig onderhoud en onderhouds werkzaamheden voor V.V.E. (vereniging van eigennaren)

H2 Bouw Soest

Oostergracht 13-15

3763 LX Soest


E-mail: info@h2bouwsoest.nl

KvK nr: 32171924

                                           

Volg ons:

 us!

Telefoon nummer: 035 60 22 286

Home

Bedrijfsprofiel

Organisatie

Nieuws

Contact

Privacy Policy