Aannemen is een vak


Scherp calculeren is vanzelfsprekend. Bouwbedrijf H2 Soest B.V. is dan ook transparant en de lijnen zijn kort. Met onze kennis en brede ervaring is het dan ook mogelijk om projecten snel en compleet in beeld te brengen voor een heldere calculatie en correcte uitvoering.


Bouwbedrijf H2 Soest B.V. kan daarbij vertrouwen op zijn partners en toeleveranciers. Voor ieder onderdeel hebben wij de juiste partij, daar gaat het uiteindelijk om. Kostenbewust en innovatief werken is daarbij doorslaggevend. Dat is ook wat van Bouwbedrijf H2 Soest B.V.  wordt verwacht. Logisch, het zijn de voorwaarden voor een succesvolle calculatie, realisatie en relatie met onze opdrachtgevers.
Onze Projecten


Onze projecten variëren van kantoren, luxe woningen en onderhoud o.a. van gemeenten, scholen, woningbouwverengingen en onderhoudswerkzaamheden voor V.V.E. (Vereniging Van Eigennaren).


Ook funderingsherstel behoort tot onze werkzaamheden. Wij zijn er ook voor particulieren, voor kleinschalig onderhoud.


Aandacht voor kwaliteit en controle over de bouwprocessen zijn kenmerkend voor onze aanpak. Daar kunnen alle betrokken partijen op vertrouwen bij de realisatie van de projecten.

Home Bedrijfsprofiel Organisatie Vacatures Nieuws Contact Sponsoring

Bouwbedrijf H2 Soest B.V.  staat voor:

Betrouwbaarheid, flexibiliteit, kostenbewust en innovatief werken.


Wij zijn er ook voor particulieren, kleinschalig onderhoud en onderhoudswerkzaamheden voor V.V.E. (vereniging van eigennaren)

Bouwbedrijf H2 Soest B.V.

Oostergracht 13-15

3763 LX Soest


E-mail: info@h2bouwsoest.nl

KvK nr: 32171924

                                           

Volg ons:

 us!

Telefoon nummer: 035 60 22 286

Home

Bedrijfsprofiel

Organisatie

Nieuws

Contact

Privacy Policy